Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιοι είναι οι 6 νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Κιλελέρ(Πηγή:onlarissa.gr)


Ποιοι είναι οι 6 νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Κιλελέρ
Τους όρισε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου ο νέος δήμαρχος Αθανάσιος Νασιακόπουλος
Τους νέους αντιδημάρχους του Δήμου Κιλελέρ όρισε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου, ο νέος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι καθώς και οι αρμοδιότητές τους είναι οι:
1.- ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αλεξάνδρου,  καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα ΝΙΚΑΙΑΣ.
2.- ΠΙΝΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ του Νικολάου, Αντιδήμαρχος για τις Δημοτικές  Ενότητες ΚΙΛΕΛΕΡ και ΑΡΜΕΝΙΟΥ.
3.- ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Δημητρίου, Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική  Ενότητα ΚΡΑΝΝΩΝΑ.
4.- ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  του Αθανασίου, Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική  Ενότητα ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ.
5.- ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΒΑΪΟΣ του Κων/νου, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος,  Πρασίνου και Τεχνικών έργων, σε συνεργασία με τους κατά τόπον Αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων.
6.- ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ  του Γεωργίου, καθ’   ύλην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Προώθησης και Ανάπτυξης της Κοινωνικής Οικονομίας και των Κοινωνικών και Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων του Δήμου, σε συνεργασία με τους κατά τόπον Αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων
Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, που θα αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο  κ. ΒΙΣΒΙΚΗ ΒΑΪΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: